© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.
19th of juli

Wil je gelijk of wil je geluk?


Herkennen jullie het: busy, busy, busy, busy, dead? Wat hebben we het toch druk met zijn allen. Het succes van Max Verstappen is volgens eigen zeggen onder andere afhankelijk van de kwaliteit van zijn pitstop. Welke pitstop neem jij?
Je kunt immers alleen goed functioneren als jezelf af en toe ook aan de oplader gaat. Ik saboteer mijn eigen geluk regelmatig door te denken, als ik het erg druk heb, dat boek ga ik lezen als ik vakantie heb. Eigenlijk moet je het lezen als je het zo druk hebt, maar ja dat hoort mijn ego liever niet.

Laten we nu massaal met zijn allen vakantie hebben. En ik heb een vreselijk goede leestip voor jullie. Te weten mijn boek: Wil je gelijk of wil je geluk? Via deze link is die eenvoudig te bestellen. Inmiddels is de tweede druk al verschenen. Ik heb zeer veel positieve reacties mogen ontvangen van de lezers die jullie voor gingen. Ik denk dat ik hem zelf ook maar weer meeneem op vakantie, kan ik nog een boel van opsteken😅.

Sowieso wens ik jullie allemaal een heerlijk en ontspannen vakantie: aan de oplader zeg ik, zodat we samen de goede energie hebben om de wereld mooier te kleuren en te stralen!

Categorie:  geluksmomentje
1 Reactie
  • Ik gun iedereen het boek want iedereen heeft een Kareltje. Hans en ik hebben het boek tijdens onze meivakantie gelezen en riepen regelmatig tegen elkaar. Hi Kareltje! Dan kwam de lach weer en konden we de hele wereld weer aan. Dat zouden meer mensen moeten doen.

    Mirjam we wensen jou een geweldige vakantie en geef Karel maar een aai over z’n bol

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

    Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken