© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.
30th of maart

Wijziging locatie lancering ‘ De Intelligentie van Succes’


Wegens overweldigende vraag wijken we donderdag 12 april uit naar de mooiste zaal van Enschede: De Kleine Willem! Kortom er zijn vanaf nu weer kaarten beschikbaar! Tickets zijn verkrijgbaar via www.aderacademie.nl.

Categorie:  geluksmomentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken