© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.
27th of december

Uitnodiging Kultuurhuus Borne


Hallo allemaal,

 

de Kerstdagen achter de rug. Ik zeg altijd dat als je denkt dat je “verlicht” bent dan moet je Kerst met jouw familie gaan vieren, ha, ha, ha! Bij ons was het erg leuk dit jaar trouwens. Nu op weg naar Oud en Nieuw. Allemaal mooie voornemens voor in het nieuwe jaar wat dacht je van heerlijk wat meer “me-time” zodat ik je, misschien samen met iemand waar je gek op bent, mag herinneren aan de geheimen van het leven.
Ik mag 23 januari weer optreden in het Kulthuurhuis in Borne. Dit keer is het thema succes want wie wil dat nu niet succesvol zijn? En wat is dat eigenlijk? Heeft succes ook te maken met geluk? Ik verheug mij erop jullie mogen inspireren hopelijk tot dan!

 

Kom jij ook? Gebruik deze link om je aan te melden:

http://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Mirjam-Spitholt%21

Categorie:  geluksmomentje
8 Reacties
 • Ha Mirjam, de kaarten zijn gekocht hoor! Tot ziens in Borne!

 • Top. Kan niet wachten. Gisteren direct kaarten gekocht.

 • Lijkt me een heerlijke inspiratiebron. Jammer dat het zo hoog in het land is. Ik reis veel door Nederland voor mijn werk en probeer het daaromheen dan soms juist iets dichterbij huis te houden. Is er op andere plaatsen in het land nog een mogelijkheid om deze samenkomst en inspiratie bij te wonen? (Ik kom uit Limburg)
  Lieve groet,
  Marieke

 • Albert Schweitzer: Success is not the key to happiness, happiness is the key to success! If you love what you’re doing, you will be succesful!

 • Leuk! Ben erbij!

 • Net het filmpje gezien op YouTube Eindbazen, zo inspirerend en meteen kijken of u ook een deze kant naar Limburg komt? Ik kom zeker.

 • Hoi Mirjam, mijn naam is Jeannette Freriks en wij hebben contact gehad inzake Pythia. De vraag was: of je nog een keertje voor ons een avond/middag zou kunnen verzorgen. Nu had ik graag naar je bijeenkomst in Kulturhus Borne gewild, maar zie dat het uitverkocht is. Wist niet dat je je moest aanmelden.
  Zou ik toch nog kunnen komen om te kijken of wij tot een afspraak zouden kunnen komen voor Pythia filosofie. Zou fijn zijn om je op 23 januari a.s. te ontmoenten

 • Hoi Mirjam, mijn naam is Jeannette Freriks en wij hebben contact gehad inzake Pythia. De vraag was: of je nog een keertje voor ons een avond/middag zou kunnen verzorgen. Nu had ik graag naar je bijeenkomst in Kulturhus Borne gewild, maar zie dat het uitverkocht is. Wist niet dat je je moest aanmelden.
  Zou ik toch nog kunnen komen om te kijken of wij tot een afspraak zouden kunnen komen voor Pythia filosofie. Zou fijn zijn om je op 23 januari a.s. te ontmoenten

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • 'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

  Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken