© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.

Wil je een Gelukskunde sessie bijwonen?

Vaak zijn mijn sessies besloten omdat ik werk met een specifieke groep studenten of medewerkers. Gelukkig krijg ik ook steeds vaker de kans om te spreken op bijeenkomsten die publiek en soms zelfs gratis toegankelijk zijn. Hieronder ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk van deze sessies weer te geven. Abonneer je even op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je graag een keer een sessie boeken voor bij jouw bedrijf of instelling? Neem dan hier even contact met me op.

Groetjes,

Mirjam

Bekijk deze video ter inspiratie:

Evenement details:

 • do
  14
  mrt
  2019

  Een avondje geluk

  8:00 pmCCK2, Kerkstraat 2, Vriezenveen

  Gewoon een avondje geluk.

  Een avondje geluk wie wil dat nu niet? Maar deze avond gaat dieper. Hopelijk neem je iets mee dat een dusdanig inzicht geeft waardoor je je weer herinnert wie je in essentie bent. Want we zoeken vaak naar liefde en geluk op plekken buiten onszelf. Wist je dat slechts 10 procent van je geluksgevoel afhankelijk is van omstandigheden? 50 procent is erfelijk bepaald en 40 procent is maakbaar. Mirjam Spitholt onthult graag op gevoelige en humoristische wijze een aantal van deze geheimen die we diep van binnen al lang weten maar steeds vergeten. Deze avond lopen we samen een stukje naar huis, naar de plek waar liefde en geluk woont.

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken