© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.

Wil je een Gelukskunde sessie bijwonen?

Vaak zijn mijn sessies besloten omdat ik werk met een specifieke groep studenten of medewerkers. Gelukkig krijg ik ook steeds vaker de kans om te spreken op bijeenkomsten die publiek en soms zelfs gratis toegankelijk zijn. Hieronder ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk van deze sessies weer te geven. Abonneer je even op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je graag een keer een sessie boeken voor bij jouw bedrijf of instelling? Neem dan hier even contact met me op.

Groetjes,

Mirjam

Bekijk deze video ter inspiratie:

Evenement details:

 • do
  24
  jan
  2019

  Geluk & Ondernemen

  8:00 pmKulturhus Borne

  'Herken je het? Busy, busy, busy, busy, dead! Als ondernemer moet je heel veel ballen hoog houden.
  Hoe aanwezig ben jij in jouw eigen leven?
  Heb je wel tijd om gelukkig te zijn, laat staan om naar een sessie over geluk te gaan?
  Als je het geheim van geluk weet dan heb je meer kans dat jouw werknemers en zelfs de klanten die jij aantrekt ook gelukkig zijn.

  Graag zou ik een paar geheimen van geluk en succes met jullie delen. Wist je dat slechts 10% van jouw geluksgevoel afhankelijk is van omstandigheden? Dus daar moeten we het niet in zoeken en dat doen we vaak wel.

  Wacht niet op een beter nu, juist als je het gevoel hebt dat je daar helemaal geen tijd voor hebt, koop dan een kaartje vóór 1 december, dan ben je nog goedkoper uit ook. Een aangename pitstop in Borne dat beloof ik jullie.

  Groeten, Mirjam Spitholt'

  Er zijn nog kaarten voor de sessie in Borne. Het thema is Geluk & Ondernemen en als special guest is Henk Smit (Kees Smit Tuinmeubelen) aanwezig. 
  Je hoeft geen ondernemer te zijn om deel te nemen. De boodschap is universeel en we zijn immers allemaal ondernemer in ons eigen leven!
  Als je al een keer geweest bent, dan is het nog steeds interessant om te gaan.
  De boodschap is steeds weer anders verpakt en we hebben geen geheugen voor deze materie: nog een keertje, nog een keertje, nog een keertje!

  Tickets: https://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Geluk-en-ondernemen

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2018 gemaakt door Digital Nomadz