© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.

Wil je een Gelukskunde sessie bijwonen?

Vaak zijn mijn sessies besloten omdat ik werk met een specifieke groep studenten of medewerkers. Gelukkig krijg ik ook steeds vaker de kans om te spreken op bijeenkomsten die publiek en soms zelfs gratis toegankelijk zijn. Hieronder ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk van deze sessies weer te geven. Abonneer je even op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je graag een keer een sessie boeken voor bij jouw bedrijf of instelling? Neem dan hier even contact met me op.

Groetjes,

Mirjam

Bekijk deze video ter inspiratie:

Evenement details:

 • di
  20
  sep
  2016

  Lezing Mirjam Spitholt

  20.00 - 21.30De Droomboom, Hanzeweg 4, Denekamp

  Wil je gelijk of wil je geluk?

  Wie ben jij eigenlijk? Jouw lijf, jouw gedachten, jouw emoties, jouw passies? Of is er een andere dimensie? Ik ga de uitdaging aan om je in relatief korte tijd te brengen naar plek die als “thuis” voelt. Een plek die je in je dagelijks leven kunt bereiken waarvoor je niet perse op de yogamat hoeft te liggen, hoewel dat heerlijk kan zijn.

  Als je vanuit daar beslissingen kan nemen, kunt ZIJN dan ben je het verschil als docent, secretaresse, conciërge, manager, echtgenoot/echtgenote, vader/moeder, etc. Daar gaat het niet om gelijk, daar woont geluk!

  Hierover vertelt Mirjam Spitholt.

  Ik heb haar mogen bewonderen tijdens het laatste Happines Café in Enschede. En ik houd van haar stijl van overbrengen. Geluk overbrengen op een liefdevolle en humoristische manier. Iedereen genoot van haar op het podium en wat ben ik blij dat ze 20 september a.s. op mijn locatie Geluk gaat verspreiden.

  Mirjam is van huis econome, gaf jaren lang economie lessen op middelbaar- en hoger onderwijs.

  Als ze studenten die afgestudeerd waren vroeg of ze nog veel met die economielessen deden die ze van haar gehad hadden, dan zeiden ze: “Nou nee juf, in het echt is het allemaal anders maar we hebben wel denken nog wel heel veel aan je.”

  “De vragen die je ons stelde, de manier waarop je ons echt zag en het beste uit ons wist te halen, de wijze waarop jij in het leven staat. Waarom is dat geen vak? Waarom moet je daarvoor vermomd zijn als econoom.”

  Het duurde een tijdje voordat Mirjam kleur durfde te bekennen. De vermomming voelde te veilig. Maar het leven floot haar terug. Toen haar jeugdvriendin Imke 12 jaar geleden overleed dacht ze: “Hoe lang heb ik nog? En hoe lang wacht ik nog met het creëren van het vak waarin alles draait om geluk.”

  Het werd een officieel vak op de Saxion Hogeschool in Enschede en het is een groot succes.

  Daarnaast herinnert Mirjam mensen in het bedrijfsleven, zorginstellingen, bij gemeenten aan wat voor hun geluk, succes en liefde is.

  Want wie ben jij eigenlijk jouw lijf/ gedachten/emoties? Of is er een andere dimensie? Ik breng je naar de plek die als “thuis” voelt. Daar gaat het niet om gelijk, daar woont geluk!

  Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

  Wil jij er ook bij zijn 20 september aanstaande? Dat kan!

  Stuur dan een mail naar annemieke@dedroomboom.com

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken