© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.

Wil je een Gelukskunde sessie bijwonen?

Vaak zijn mijn sessies besloten omdat ik werk met een specifieke groep studenten of medewerkers. Gelukkig krijg ik ook steeds vaker de kans om te spreken op bijeenkomsten die publiek en soms zelfs gratis toegankelijk zijn. Hieronder ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk van deze sessies weer te geven. Abonneer je even op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je graag een keer een sessie boeken voor bij jouw bedrijf of instelling? Neem dan hier even contact met me op.

Groetjes,

Mirjam

Bekijk deze video ter inspiratie:

Evenement details:

 • vr
  09
  sep
  2016

  Gelukskunde in het Kulturhaus Borne

  8:30 pmKulturhaus Borne

  Dompel u (gelukzalig) onder in de interactieve voorstelling ''Gelukskunde'' van Mirjam Spitholt!

  Mirjam is niet alleen docent bedrijfseconomie aan het Saxion in Enschede. Mirjam is daar ook docente Gelukskunde en ze heeft deze baan voor zichzelf gecreëerd. Zij heeft zich gespecialiseerd in ‘The art of happiness’ en inspireert zowel studenten als het bedrijfsleven met haar visie op geluk.

  En dat slaat aan! Afgelopen maart stond Mirjam nog in het nieuwe De La Mar theater in Amsterdam, tussen allemaal andere grote namen, tijdens International Happiness Day. Gelukkig is het gelukt om Borne e.o. ook de kans te geven om geinspireerd te raken door een sessie Gelukskunde! Het wordt zelfs onze seizoensopener.

  Een sessie gelukskunde van Mirjam is ontwapenend, inspirerend, humoristisch, logisch en gewoon mooi!

  Kijk voor uitgebreide informatie over Mirjam en haar Gelukskunde op:www.mirjamspitholt.nl

  Vrijdag 9 september
  Aanvang: 20.30 uur
  Entree: €10,00

  Voor tickets: 074 -2657200 of receptie@kulturhusborne.nl of via internet.

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken