© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.

Wil je een Gelukskunde sessie bijwonen?

Vaak zijn mijn sessies besloten omdat ik werk met een specifieke groep studenten of medewerkers. Gelukkig krijg ik ook steeds vaker de kans om te spreken op bijeenkomsten die publiek en soms zelfs gratis toegankelijk zijn. Hieronder ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk van deze sessies weer te geven. Abonneer je even op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je graag een keer een sessie boeken voor bij jouw bedrijf of instelling? Neem dan hier even contact met me op.

Groetjes,

Mirjam

Bekijk deze video ter inspiratie:

Evenement details:

 • vr
  22
  apr
  2016

  Happiness Cafe

  15.00 - 18.00Enschede

  Maak kennis met Mirjam tijdens het Happiness café! Mirjam is docent economie en Gelukskunde op Saxion Hogeschool Enschede.

  Volgens Mirjam is Gelukskunde een discipline waarbij vooral je rechter hersenhelft in shape wordt gebracht. Daar woont verbeelding, creativiteit, intuïtie, zelfkennis, verbeelding en geluk.

  In een (onderwijs) wereld waar vooral de nadruk op de linker hersenhelft (taal, feiten, analytisch denken, rekenen, logica) wordt gelegd, alsof je daar alleen je geld mee kan verdienen, raken we in disbalans.
  Beide hersenhelften in shape: dat is haar missie als econoom en gelukskundige!

  Mirjam licht een tipje van de sluier op hoe je daar komt bij die rechterhersenhelft, want het is alsof we dat vergeten zijn, de plek waar we als klein kind zo graag waren. Het voelt als “thuis”....

  Bestel je ticket via www.actformorehappiness.nl.

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken