© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.

Wil je een Gelukskunde sessie bijwonen?

Vaak zijn mijn sessies besloten omdat ik werk met een specifieke groep studenten of medewerkers. Gelukkig krijg ik ook steeds vaker de kans om te spreken op bijeenkomsten die publiek en soms zelfs gratis toegankelijk zijn. Hieronder ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk van deze sessies weer te geven. Abonneer je even op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je graag een keer een sessie boeken voor bij jouw bedrijf of instelling? Neem dan hier even contact met me op.

Groetjes,

Mirjam

Bekijk deze video ter inspiratie:

Evenement details:

 • zo
  20
  mrt
  2016

  Action for Happiness Nederland

  Tijdstip nog onbekendDeLaMar Theater, Amsterdam

  INTERNATIONAL DAY OF HAPPINESSAction for Happiness Nederland is een movement die zich inzet voor een gelukkige samenleving, waarin we niet alleen ons eigen geluk voorop zetten, maar ook het geluk van anderen. Wij brengen mensen bij elkaar en helpen hen op een wetenschappelijk bewezen en praktische wijze om actie te ondernemen voor het creëren van meer geluk. Thuis, op het werk, in de samenleving en de wereld.

   Op 20 maart 2016 is het zover! Tijdens de International Day of Happiness verspreidt men overal ter wereld geluk. Het perfecte moment om Action for Happiness Nederland, onderdeel van de internationale movement Action for Happiness, te lanceren!

  Een dag om inspiratie op te doen en na te denken over wat geluk voor jou betekent. Hoe jij een bijdrage kunt leveren aan meer geluk thuis, op het werk, in onze samenleving en de wereld. Het wordt een bijzonder event op een bijzondere locatie én met bijzondere sprekers! Laat jouw geluk niet over aan het toeval. Ook ik zal er zijn om een presentatie te geven. Bestel nu je tickets!

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken