© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.

Wil je een Gelukskunde sessie bijwonen?

Vaak zijn mijn sessies besloten omdat ik werk met een specifieke groep studenten of medewerkers. Gelukkig krijg ik ook steeds vaker de kans om te spreken op bijeenkomsten die publiek en soms zelfs gratis toegankelijk zijn. Hieronder ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk van deze sessies weer te geven. Abonneer je even op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je graag een keer een sessie boeken voor bij jouw bedrijf of instelling? Neem dan hier even contact met me op.

Groetjes,

Mirjam

Bekijk deze video ter inspiratie:

 • do
  24
  jan
  2019
  8:00 pmKulturhus Borne

  'Herken je het? Busy, busy, busy, busy, dead! Als ondernemer moet je heel veel ballen hoog houden.
  Hoe aanwezig ben jij in jouw eigen leven?
  Heb je wel tijd om gelukkig te zijn, laat staan om naar een sessie over geluk te gaan?
  Als je het geheim van geluk weet dan heb je meer kans dat jouw werknemers en zelfs de klanten die jij aantrekt ook gelukkig zijn.

  Graag zou ik een paar geheimen van geluk en succes met jullie delen. Wist je dat slechts 10% van jouw geluksgevoel afhankelijk is van omstandigheden? Dus daar moeten we het niet in zoeken en dat doen we vaak wel.

  Wacht niet op een beter nu, juist als je het gevoel hebt dat je daar helemaal geen tijd voor hebt, koop dan een kaartje vóór 1 december, dan ben je nog goedkoper uit ook. Een aangename pitstop in Borne dat beloof ik jullie.

  Groeten, Mirjam Spitholt'

  Er zijn nog kaarten voor de sessie in Borne. Het thema is Geluk & Ondernemen en als special guest is Henk Smit (Kees Smit Tuinmeubelen) aanwezig. 
  Je hoeft geen ondernemer te zijn om deel te nemen. De boodschap is universeel en we zijn immers allemaal ondernemer in ons eigen leven!
  Als je al een keer geweest bent, dan is het nog steeds interessant om te gaan.
  De boodschap is steeds weer anders verpakt en we hebben geen geheugen voor deze materie: nog een keertje, nog een keertje, nog een keertje!

  Tickets: https://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Geluk-en-ondernemen

 • do
  14
  mrt
  2019
  8:00 pmCCK2, Kerkstraat 2, Vriezenveen

  Gewoon een avondje geluk.

  Een avondje geluk wie wil dat nu niet? Maar deze avond gaat dieper. Hopelijk neem je iets mee dat een dusdanig inzicht geeft waardoor je je weer herinnert wie je in essentie bent. Want we zoeken vaak naar liefde en geluk op plekken buiten onszelf. Wist je dat slechts 10 procent van je geluksgevoel afhankelijk is van omstandigheden? 50 procent is erfelijk bepaald en 40 procent is maakbaar. Mirjam Spitholt onthult graag op gevoelige en humoristische wijze een aantal van deze geheimen die we diep van binnen al lang weten maar steeds vergeten. Deze avond lopen we samen een stukje naar huis, naar de plek waar liefde en geluk woont.

 • do
  23
  mei
  2019
  Openluchttheater Brilmansdenneen

  Met zijn allen samen op ons podium op zoek naar meer geluk! Nadere info volgt.

  De manier waarop Mirjam spreekt en schrijft kan het best omschreven worden als infotainment. Mirjam weet mensen door haar humor te herinneren aan wie ze in essentie zijn. Ze weet de gevoelige snaar te raken en zet je met een lach en een traan in beweging om meer geluk te gaan ervaren in jouw leven.

  Ze was in 2016 op ‘International Happiness Day’ in het DeLaMar Theater geprogrammeerd tussen René Diekstra en Ap Dijksterhuis. Ook stond ze diverse keren in het theater met Anita Witzier, Jörgen Raymann en Joseph Oubelkas.

  Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mirjam-spitholt-de-kracht-van-kwetsbaarheid-57124077654

 • do
  12
  sep
  2019
  20:00 - 22:00Partycentrum Het Hagen 36 Scholtenhagenweg 7481 VP Haaksbergen

  Alsof het de laatste dag is, zou André Hazes jr. zeggen. Hoe vaak beginnen wij met die intentie de dag? Als we nu eens wat meer aanwezig zouden zijn in ons eigen leven en de dag zouden beginnen met de gedachte: VANDAAG IS MIJN LIEVELINGSDAG!
  Vaak moeten we de dood in de ogen kijken om niet alleen maar op de automatische piloot te leven. Maar kunnen we dat gewoon niet nu al doen? Graag neem ik jullie mee naar een hogere bewustzijnslaag om te ontdekken dat alles wat we zoeken, is wat wij meebrengen!

   

  Koop hier je kaarten

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken