© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.

Wil je een Gelukskunde sessie bijwonen?

Vaak zijn mijn sessies besloten omdat ik werk met een specifieke groep studenten of medewerkers. Gelukkig krijg ik ook steeds vaker de kans om te spreken op bijeenkomsten die publiek en soms zelfs gratis toegankelijk zijn. Hieronder ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk van deze sessies weer te geven. Abonneer je even op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je graag een keer een sessie boeken voor bij jouw bedrijf of instelling? Neem dan hier even contact met me op.

Groetjes,

Mirjam

Bekijk deze video ter inspiratie:

 • di
  24
  apr
  2018
  8:00 pmKulturhus Borne

  Succesvol zijn, wie wil dit nu niet? Hoe mooi zou het zijn als je dit zou kunnen leren? Maar dan moet je wel weten succes eigenlijk is voor jou? En word je van succes gelukkig of zit dat anders?

  Tijdens deze sessie ga je nadenken over het fenomeen succes en krijg je hier meer inzicht in.

  Onderwerpen zijn:

  • Het belang van pitstops en de stilte
  • Follow your joy
  • Inzicht in hoe je jouw succes saboteert
  • De rol van de liefde bij succes en wonderen
  • Moed en fouten maken

  ​Mirjam is een geboren en getogen Tukker. Ze studeerde economie in Groningen. Jarenlang gaf ze vol passie economische vakken op de Saxion Hogeschool in Enschede en zette ondertussen de studenten aan het denken door ze grote levensvragen te stellen over onder andere geluk, succes, liefde en dood. Op Saxion is gelukskunde inmiddels een vak.

  Mirjam spreekt ook vaak in het bedrijfsleven en bij zorginstellingen of gemeenten.

  Humor, zichzelf, eerlijk en open zijn termen die goed weergeven hoe de sfeer van een sessie met Mirjam is.

  In “Jip en Janneke taal” probeert Mirjam jullie te herinneren aan de grote en kleine geheimen van het leven en daardoor herinnert ze het zichzelf ook weer want op de een of andere manier hebben we geen geheugen voor deze materie.

  Aanvang: 20.00 uur
  Entree: €15,00

  Meer informatie staat hier: http://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Mirjam-Spitholt---24-april

   

 • do
  31
  mei
  2018
  8:00 pmKulturhus Denekamp

  Wonderen: je moet er oog voor hebben. Of geloof jij niet in wonderen? Misschien ben je dan vergeten dat je er een bent! Hoe bijzonder en vreselijk knap is het bijvoorbeeld dat ons lichaam doet wat het doet.

  Ik ga jullie onderdompelen in de wereld van de wonderen en probeer de blinddoek weg te halen die ons te vaak het zicht ontneemt. Mijn streven is dat je door deze sessie (nog) meer in liefde in plaats van in angst naar de dingen gaat kijken want dan heb je meer oog voor de wonderen die er altijd zijn.

  Datum: donderdag 31 mei 2018
  Aanvang: 20.00 uur
  Toegang: € 15,-
  Meer info en kaarten: https://kulturhusdenekamp.nl/evenementen/512-mirjam-spitholt-het-succes-van-geluk

 • wo
  05
  sep
  2018
  20:00 - 22:00Havezathe het Everloo, Rossum

  Herkennen jullie dat gevoel na een heerlijke zomervakantie die eigenlijk nooit voorbij mag gaan. Terug in het ritme van alle dag waar er veel moet: busy, busy, busy, busy, busy dead …

  Hoe houden we dat ultieme vakantie gevoel met weinig moeten en geen klok vast?
  Graag neem ik jullie mee naar het oog van de orkaan waar het altijd okay is no matter what eraan de oppervlakte in je leven plaatsvindt.

  Dit evenement wordt gehouden bij Havezathe het Everloo. De ticketprijs is inclusief 2 consumpties.

  Inschrijven kan hier.

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken