© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.

Wil je een Gelukskunde sessie bijwonen?

Vaak zijn mijn sessies besloten omdat ik werk met een specifieke groep studenten of medewerkers. Gelukkig krijg ik ook steeds vaker de kans om te spreken op bijeenkomsten die publiek en soms zelfs gratis toegankelijk zijn. Hieronder ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk van deze sessies weer te geven. Abonneer je even op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je graag een keer een sessie boeken voor bij jouw bedrijf of instelling? Neem dan hier even contact met me op.

Groetjes,

Mirjam

Bekijk deze video ter inspiratie:

 • za
  24
  jan
  2015
  12.00-23.00de intieme theaterzaal en foyer van De Kleine Willem (Twentse Schouwburg Enschede)

  Body, Mind & Music Festival: 24 januari 2015

  Het dagprogramma van Body, Mind & Music bestaat uit een reeks bijzondere workshops en lezingen. Met muzikant, schrijver en inspirator Tijn Touber en internationaal yogaleraar David Lurey, Yoga & Concert, Gelukskunde, gongmeditatie, kristallen klankschalen en meer.

  Locatie: de intieme theaterzaal en foyer van De Kleine Willem, de pas gerestaureerde kleine zaal van de voormalige Twentse Schouwburg aan de Langestraat 45 te Enschede.

  Mijn presentatie over Gelukskunde is van 14.15-15.15 en je kunt kaarten kopen via de kassa (tel. 053 – 485 85 00, ma t/m za 12.00 – 17.00 uur) kunt u ook een speciale festivalkaart à € 49,50 bestellen. Deze kaart geeft recht op toegang tot het volledige programma van Body, Mind & Music: het dagprogramma met workshops en lezingen en het avondprogramma met voorstelling en dansfeest. Let op: het aantal festivalkaarten is beperkt!

  Houd de facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws over het programma.

  body-music-mind

 • wo
  11
  feb
  2015
  20.00 - 22.00Metaalstraat 18F te Haaksbergen
  Op woensdagavond 11 februari 2015 organiseert GewoonJudith weer een inspiratie-avond. Deze avond geeft Mirjam Spitholt een bevlogen lezing over Gelukskunde. Meld je nu aan, want de vorige keer was de inspiratie-avond snel uitverkocht en heb ik diverse mensen moeten teleurstellen.
  Wat is gelukskunde?
  Slechts 10% van ons geluksgevoel wordt bepaald door omstandigheden, 50% is 'erfelijk' bepaald. Ook de manier waarop je ouders naar de wereld keken en alles wat er in hun leven gebeurde heeft invloed gehad. Het goede nieuws is, dat 40% van je geluksgevoel maakbaar is en Mirjam Spitholt is hierin gespecialiseerd.
  Invulling van de inspiratie-avond:
  In een korte workshop zal Mirjam een paar geheimen onthullen, of beter gezegd, zal ze ons helpen deze te herinneren. Want diep van binnen weten we alles al, maar op de een op andere manier hebben we de neiging om dit te vergeten (en dit geldt ook voor Mirjam zelf).
  Tijdens de mini-workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • Wie ben ik nu eigenlijk (want je bent niet alleen je lijf of je gedachten)?
  • Hoe saboteer ik mijn eigen geluk?
  Onderzoek heeft aangetoond dat praten over geluk, lezen over geluk en er bewust mee bezig zijn enorm je geluksgevoel vergroot. Mirjam verheugt zich erop om jou te ontmoeten en te mogen inspireren.
  Meer informatie over Mirjam:
  Je kunt meer informatie vinden over Mirjam Spitholt op www.mirjamspitholt.nl.
  Overigens gegevens:
  Locatie is aan de Metaalstraat 18F te Haaksbergen.
  Entree bedraagt 15 euro per persoon (inclusief koffie/thee, hapje en drankje).
  Ontvangst is om 19.30 uur voor koffie / thee. Aanvang mini-workshop Gelukskunde is 20.00 uur.
  Eindtijd tussen 22.00 en 22.30 uur (na afloop nog nakletsen onder het genot van een hapje en een drankje).

  Meld je hier aan: GewoonJudith

 • do
  21
  mei
  2015
  4:00 pmVan der Valk Hotel Hengelo

  iktNaast liefde is geluk het grootste goed dat wij nastreven. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat slechts 10% van ons geluksgevoel afhankelijk is van omstandigheden, 50% is erfelijk bepaald en maar liefst 40% is maakbaar! Toch is nog te vaak het welzijn van de gemiddelde werknemer van ondergeschikt belang op de werkvloer. In Amerika is "happiness als businessmodel" al vijf jaar een geaccepteerd fenomeen. Het bedrijf Zappos boekte hiermee enorme resultaten. Happiness is namelijk een randvoorwaarde voor succes; het is niet het resultaat van succes zoals zo vaak gedacht wordt. Het heeft alles te maken met het volgen van je hart, dat klopt immers altijd!

  In deze sessie gaat Mirjam Spitholt jouw bewustzijn verruimen. Wanneer ben je zakelijk succesvol en wat is dat voor jou persoonlijk eigenlijk: succesvol zijn? Wat straal ik uit? Wat heb ik te geven? Waar komen mijn passie en talent samen? Want gelukkige mensen op de werkvloer leiden tot gelukkige klanten en dit mondt uit in succesvolle ondernemingen.

  Mirjam Spitholt heeft praten over geluk als passie. Zij is docent economie op Saxion Hogescholen en daarnaast bedenker van het vak gelukskunde, wat inmiddels wordt gegeven op Saxion. Daarnaast is zij inmiddels een gepassioneerd ondernemer.

  Deze uitnodiging is voor IKT-deelnemers. Mocht je geen deelnemer zijn maar toch gebruik willen maken van de lezing, neem dan even contact op met het secretariaat IKT (053) 484 99 80

  Meer informatie staat hier: http://www.ikt.nl/activiteiten/150521-ikt-college

 • do
  02
  jul
  2015
  7:00 pmEnschede

  breaking the box
  Dit is een event waar je bij moet zijn! Studenten, ondernemers en overheid organiseert een avond waar innovatie en ondernemerschap centraal staat. Studenten van het Honoursprogramma Innovation & Business Creation organiseren op eigen initiatief een avond om studenten, ondernemers en overheden bij elkaar te laten komen.

  Meer informatie en inschrijven: http://www.breakingthebox.nl/

 • do
  08
  okt
  2015
  8:00 pmLichtenvoorde

  Iedere donderdagavond om de 14 dagen vindt er een inspiratielokaal plaats in Den Diek, Lichtenvoorde. Op deze avonden wordt een inspirerende gast uitgenodigd die je op een unieke manier laat werken aan je bewustzijn. De verschillende gasten zorgen voor een wisselend programma, waardoor iedere bijeenkomst weer anders is dan de vorige!

  Na een succesvolle eerste reeks aan inspiratielokalen, gaan we vanaf donderdag 8 oktober van start met een nieuwe reeks. De eerste gast van deze serie is niemand minder dan Mirjam Spitholt. Mirjam staat erom bekend dat ze met veel enthousiasme en humor kan vertellen over Gelukskunde. Gelukskunde richt zich op de ontwikkeling van je rechterhersenhelft door een beroep te doen op je creativiteit, verbeelding, zelfkennis en intuïtie.

  Wil je je inschrijven voor deze avond van Mirjam Spitholt? Klik dan hier!

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken