© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.

Wil je een Gelukskunde sessie bijwonen?

Vaak zijn mijn sessies besloten omdat ik werk met een specifieke groep studenten of medewerkers. Gelukkig krijg ik ook steeds vaker de kans om te spreken op bijeenkomsten die publiek en soms zelfs gratis toegankelijk zijn. Hieronder ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk van deze sessies weer te geven. Abonneer je even op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil je graag een keer een sessie boeken voor bij jouw bedrijf of instelling? Neem dan hier even contact met me op.

Groetjes,

Mirjam

Bekijk deze video ter inspiratie:

 • ma
  02
  jun
  2014
  7:00 pmOndernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo

  Op 2 juni geef ik een presentatie tijdens het ROZ ZZP Netwerkcafe. Dit is vrij toegankelijk voor ZZP'ers. Meld je wel hier even aan http://www.rozgroep.nl/roz-organiseert-wederom-zzp-netwerkcafe-in-hengelo/

  Hie ga ik het over hebben:

  Workshop Gelukskunde

  “Wist u dat 50% van uw geluksgevoel erfelijk bepaald is? Slechts 10% wordt bepaald door de omstandigheden en daar zetten de meesten van ons nu juist zo graag op in. Het goede nieuws is: 40% van uw geluksgevoel is maakbaar! Laat ik me nu gespecialiseerd hebben in de geheimen die in het 40% ge- deelte zitten. Graag onthul ik een aantal van deze geheimen aan jullie.”

'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken