© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.
1st of februari

Mijn boek is genomineerd, help je met stemmen?


Zoals de meesten van jullie weten heb ik vorig jaar in april mijn eerste boek uitgegeven. Het boek was er al lang maar ik moest de rust en het lef vinden om te gaan zitten om de pen het werk te laten doen en met name Karel er niet te veel mee laten bemoeien. Want wat is dat ego vaak zonder dat we er IND bewust van zijn bang. Dat het niet zou lukken, dat ik af zou gaan, dat mensen het niet goed zouden vinden, dat ik er geen tijd en inspiratie voor zou hebben.
 
LEVEN IS HET MEERVOUD VAN LEF! Het universum hielp mij een handje daar had ik om gevraagd. In de voorjaarsvakantie werd het zo ongelofelijk koud dat ik niet anders kon dan gaan zitten en schrijven naar buiten gaan was zelfs onaangenaam. Het stroomde ik raakte in de flow, Bart mijn man werd de corrector en faciliteerde dat ik mijn momenten kon pakken om te gaan schrijven: een boek werd geboren. Als klap op de vuurpijl wilde Joseph Oubelkas het voorwoord schrijven en de laatste correcties doen. We mochten al een aantal keren samen op grote podia staan, Joseph heeft vier en eenhalf jaar onterecht in de Marrokkaanse cel vast gezeten en is nu een veel gevraagd spreker die aanraakt.
 
Toen het idee geboren werd van een boek schrijven voelde ik dat het een succes zou worden dat vertelde ik in het voorgesprek, bij de uitgever de Boekengilde ik moest toen nog beginnen. Peter glimlachte vriendelijk en vertelde mij waarschijnlijk expres niet hoe lastig het is om meer dan 1000  exemplaren van een boek te verkopen. Inmiddels is de vierde druk verschenen en stroomt het! Het boek is zelfs genomineerd als kanshebber van de Alice Indië Boek Prijs. Jullie als vaste fans kunnen stemmen! Zou ik heel erg tof vinden.
 
Heb je het boek nog niet gelezen het is te bestellen bij de Boekengilde via onderstaande link:
https://www.boekengilde.nl/boekenshop/wil_je_gelijk_of_wil_je_geluk/

Categorie:  geluksmomentje
11 Reacties
 • Gaan we zeker doen Mirjam – je bent een “breath of fresh air” in de speelhoek van geluk

 • Dag Mirjam,

  Gefeliciteerd!

  Waar kunnen we stemmen?

  Ik heb laatst genoten van de podcast over geluk, dankjewel daarvoor!

  Succes! Fijne dag.

  Groetjes Anna

 • Op welke site mogen we op je boek stemmen?

 • Haha, die Karel toch. Ik zie ook graag waar ik kan stemmen!

 • Goedemorgen Mirjam, ik ga zeker op jouw boek stemmen, want gun jou dat geluksmoment van ❤️e!
  Op welke site kan ik mijn stem uitbrengen?
  Groet, Monique

 • Hai Mirjam..!

  Ga ik graag doen.. waar kan ik stemmen?

  Hartelijke groet, Anne.

 • hoi Mirjam,

  Ga ik graag voor je geluksmomentje doen!
  De vraag is alleen waar?

  Groetjes Anneliese

 • Mooi geschreven met veel wijsheden

 • Prachtig boek!
  En dan ook nog een live sessie van jou mee maken maakt het verhaal compleet!
  Ik ga stemmen en wens jou succes met de nominatie.

 • Top boek

  met veel universele wijsheden
  wat mij betreft een aanvulling op de Griekse filosofie en het christendom
  dat is een compliment waard

 • Gefeliciteerd, Mirjam.

  Net als voorgangers hier, waar kan ik mijn stem uitbrengen?
  Misschien handig om er een linkje bij te zetten.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • 'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

  Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken