© Wil je gelijk of wil je geluk?  Psssstt.. Mijn nieuwe boek is nu te koop! Wees er snel bij en kijk op de pagina 'Mijn boek' in het menu.
29th of augustus

Een kort berichtje: Leef!


Hoi,

Even een kort berichtje van mij. Zit je alweer in het ritme na de vakantieperiode? Enerzijds lekker maar anderzijds bekruipt misschien jou het gevoel dat je wordt geleefd. Hoe hou je het gevoel van regisseur van je eigen leven te zijn vast als er zoveel lijkt te moeten? Een greep uit de collectie: werken, clubjes, kinderen halen en brengen, gezond koken, sporten, verjaardagen, etc. Op 12 september ga ik een aantal geheimen onthullen waardoor je nog meer present kunt zijn in je eigen leven. Dat is mijns inziens namelijk het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven. Doorbreek deze ratrace en koop nu hier een ticket voor 12 september in Haaksbergen bij t Hagen. Aanvang 20:00. Kosten €25,00 (dit is inclusief een kop koffie/ thee en een andere consumptie). Een korte beschrijving van mijn presentatie getiteld Leef!:

Alsof het de laatste dag is, zou André Hazes jr. zeggen. Hoe vaak beginnen wij met die intentie de dag? Als we nu eens wat meer aanwezig zouden zijn in ons eigen leven en de dag zouden beginnen met de gedachte: VANDAAG IS MIJN LIEVELINGSDAG! 
Vaak moeten we de dood in de ogen kijken om niet alleen maar op de automatische piloot te leven. Maar kunnen we dat gewoon niet nu al doen? Graag neem ik jullie mee naar een hogere bewustzijnslaag om te ontdekken dat alles wat we zoeken, is wat wij meebrengen!

Het lijkt mij enorm leuk je te ontmoeten. Als je denkt daar ben ik echt veel te druk voor dan moet juist jij nu echt een kaartje kopen 😉

Fijne dag,

Mirjam

Categorie:  geluksmomentje
1 Reactie
 • Hoi Mirjam,
  Zijn er nog kaarten beschikbaar voor as. donderdag?

  Hartelijke groet,
  Elise Wegdam

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • 'If there is something missing in your life it's probably more of the real you!'

  Gelukskunde heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Geniet van de inspiratie op mijn site en wil je met me in contact komen, mail me dan hier en vergeet niet om je even aan te melden voor mijn nieuwsbrief:) Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief   Koop mijn boek Mirjam Spitholt.nl 2016 - 2019 gemaakt door Wonderlijk Werken